Kinderfeestjes

Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje? Wat is er nou leuker dan samen met je vriendjes of vriendinnetjes een taartje te versieren in de allermooiste en nieuwe workshopruimte van Miss Cupcake? Samen maken we een taartje naar keuze en na afloop neemt iedereen zijn/haar taartje mee naar huis. Wat een leuk cadeau van de jarige!! Er zijn 2 mogelijkheden:

Boltaartje maken
Het boltaartje wordt gebakken door Miss Cupcake. Ieder kind ontvangt een taartdoos met daarin een boltaartje en alle spulletjes om het taartje om te toveren tot wat de jarige heeft gekozen. Het taartje gaan we zelf vullen, afsmeren en daarna bekleden met fondant. Tot slot gaan we het taartje versieren met alle materialen die Miss Cupcake heeft. Miss Cupcake begeleidt de kinderen hierbij stap-voor-stap. Er zijn verschillende thema’s mogelijk.

Cupcakes versieren
Miss Cupcake zorgt ervoor dat ieder kind 4 cupcakes heeft om te versieren met botercrème, fondant en andere heerlijke versieringen. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van alle materialen die Miss Cupcake heeft om er prachtige cupcakes van te maken. Wil je de cupcakes in een bepaald thema? Overleg dan vooraf even met Miss Cupcake voor de mogelijkheden.

Kosten

kosten: € 15,00 per persoon
Duur: ca. 1,5 uur (cupcakes versieren ca. 60-90 minuten)
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal: minimaal 8 personen
Locatie: Workshopruimte Miss Cupcake in Wijchen

Gratis uitnodigingen
Bij alle kinderfeestje krijg je gratis super leuke uitnodigingen van Miss Cupcake in een cellofaan met confectie, dat maakt je feestje helemaal compleet!

Boek je complete kinderfeestje bij Miss Cupcake!

Luxe VOOR:
Kom een half uur eerder (bijvoorbeeld gelijk uit school) en pak je cadeautjes uit door middel van een leuk spel in de SUPERgave workshopruimte van Miss Cupcake. Ondertussen kunnen de kinderen onbeperkt limonade drinken, lekkere snoepjes en mini cupcakes eten (uiteraard vers gebakken door Miss Cupcake). Daarna kan er gestart worden met de workshop. De kosten zijn € 5,- per kind. Ouders zijn gratis.

person holding board with pancakes
Photo by Brigitte Tohm on Pexels.com

Luxe NA:
Maak je kinderfeestje compleet door na de workshop nog lekker samen pannenkoeken te eten! Voor € 5,- p.p. krijgen de kinderen ZO VEEL pannenkoeken met stroop en poedersuiker als ze maar willen. Je kunt daarbij nog fijn gebruik maken van de workshopruimte van Miss Cupcake. Uiteraard zit hier onbeperkt ranja bij. De pannenkoeken worden in de magnetron verwarmd.

De optie ‘Luxe na’ kun je ook inzetten als ‘Luxe voor’. Dit betekent: pannenkoeken eten voorafgaande aan het feestje.

Spiksplinternieuwe workshopruimte!!

Sinds kort heeft Miss Cupcake een SUPERGAVE spiksplinternieuwe workshopruimte. ZO mooi! Om je vingers bij af te likken!!