Kinderfeestjes

Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje? Dan komt Miss Cupcake graag naar je toe! Het is SUPER-leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes cupcakes te versieren of een prachtig boltaartje te maken! Er zijn 2 mogelijkheden:

Boltaartje maken
Het boltaartje wordt gebakken door Miss Cupcake. Ieder kind ontvangt een taartdoos met daarin een boltaartje en alle spulletjes om het taartje om te toveren tot wat de jarige heeft gekozen. Het taartje gaan we zelf vullen, afsmeren en daarna bekleden met fondant. Tot slot gaan we het taartje versieren met alle materialen die Miss Cupcake meeneemt. Miss Cupcake begeleidt de kinderen hierbij stap-voor-stap. Er zijn verschillende thema’s mogelijk.

Cupcakes versieren
Miss Cupcake zorgt ervoor dat ieder kind 4 cupcakes heeft om te versieren met botercreme, fondant en andere heerlijke versieringen. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van alle materialen die Miss Cupcake heeft om er prachtige cupcakes van te maken. Wil je de cupcakes in een bepaald thema? Overleg dan vooraf even met Miss Cupcake voor de mogelijkheden.

Kosten

kosten: € 15,00 per persoon
(m.u.v. boltaartje Unicorn en Prinses deze zijn € 17,50 p.p.)
Duur: ca. 2 uur
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal: minimaal 8 personen
Locatie: Workshopruimte Miss Cupcake in Wijchen

Miss Cupcake kan ook naar je toe komen. Dan neemt ze alle spullen mee en hoef jij alleen te zorgen voor een grote tafel en stoelen. Stuur voor de mogelijkheden een bericht via het contactformulier.

Woon je in de omgeving van Wijchen (Nijmegen, Alverna, Grave, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Balgoy, Leuth, Bergharen, Batenburg, Malden, Beuningen, Lent, Oosterhout), dan komt Miss Cupcake gewoon naar je toe met alle benodigdheden. Woon je ergens anders, dan bedragen de kosten € 0,19 per km.