Kinderfeestjes

Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje? Wat is er nou leuker dan samen met je vriendjes of vriendinnetjes een taartje te versieren in de allermooiste en nieuwe workshopruimte van Miss Cupcake? Samen maken we een taartje naar keuze en na afloop neemt iedereen zijn/haar taartje mee naar huis. Wat een leuk cadeau van de jarige!! Er zijn 2 mogelijkheden:

Boltaartje maken
Het boltaartje wordt gebakken door Miss Cupcake. Ieder kind ontvangt een taartdoos met daarin een boltaartje en alle spulletjes om het taartje om te toveren tot wat de jarige heeft gekozen. Het taartje gaan we zelf vullen, afsmeren en daarna bekleden met fondant. Tot slot gaan we het taartje versieren met alle materialen die Miss Cupcake heeft. Miss Cupcake begeleidt de kinderen hierbij stap-voor-stap. Er zijn verschillende thema’s mogelijk.

Cupcakes versieren
Miss Cupcake zorgt ervoor dat ieder kind 4 cupcakes heeft om te versieren met botercrème, fondant en andere heerlijke versieringen. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van alle materialen die Miss Cupcake heeft om er prachtige cupcakes van te maken. Wil je de cupcakes in een bepaald thema? Overleg dan vooraf even met Miss Cupcake voor de mogelijkheden.

Kosten

kosten: € 15,00 per persoon
(m.u.v. boltaartje Unicorn en Prinses deze zijn € 17,50 p.p.)
Duur: ca. 2 uur
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal: minimaal 8 personen
Locatie: Workshopruimte Miss Cupcake in Wijchen

Miss Cupcake kan ook naar je toe komen. Dan neemt ze alle spullen mee en hoef jij alleen te zorgen voor een grote tafel en stoelen. Stuur voor de mogelijkheden een bericht via het contactformulier. De kosten voor een feestje in de workshopruimte van Miss Cupcake of op jouw eigen locatie zijn gelijk (m.u.v. kilometervergoeding).

Woon je in de omgeving van Wijchen (Nijmegen, Alverna, Grave, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Balgoy, Leuth, Bergharen, Batenburg, Malden, Beuningen, Lent, Oosterhout), dan komt Miss Cupcake gewoon naar je toe met alle benodigdheden. Woon je ergens anders, dan bedragen de kosten € 0,19 per km.

Boek een extra luxe kinderfeestje bij Miss Cupcake!

Extra optie: Kom een uur eerder (bijvoorbeeld gelijk uit school) en pak je cadeautjes uit door middel van een leuk spel in de SUPERgave workshopruimte van Miss Cupcake. Ondertussen krijgen de kinderen kinderchampagne, lekkere snoepjes, mini cupcakes (uiteraard vers gebakken door Miss Cupcake) en onbeperkt ranja. Voor de mama’s en papa’s is er koffie of thee. Dit uurtje mogen jullie zelf ‘begeleiden’ dit is toch altijd iets leuker aangezien de ouders de kinderen allemaal kennen. Daarna kan er gestart worden met de workshop. Dit alles bij elkaar duurt ongeveer 2,5 uur. De kosten zijn € 5,- per kind. Ouders zijn gratis.

Spiksplinternieuwe workshopruimte!!

Sinds kort heeft Miss Cupcake een SUPERGAVE spiksplinternieuwe workshopruimte. ZO mooi! Om je vingers bij af te likken!!