In verband met het Corona-virus zijn bepaalde ingrediënten/materialen moeilijk leverbaar. Hierdoor kan het wat langer duren voordat je het pakket van ons ontvangt. Miss Cupcake hoopt op jullie begrip en doet er alles aan de pakketten zo snel mogelijk te versturen. Excuses voor het ongemak.

Social Deal

Heb je een voucher voor een Online Workshop Cakesicles gekocht via Social Deal? Volg dan de volgende instructies om je pakket te bestellen en je in te schrijven voor de online workshop:

  1. Bestel in de webshop het product ‘Online Workshop Cakesicles‘.
  2. Op de pagina van je winkelwagen kun je de kortingscode invullen die je van Social Deal hebt ontvangen. Klik vervolgens op ‘Kortingsbon toepassen’. De korting wordt nu van je bestelling afgehaald.
  3. Geef aan of je wilt dat we het pakket naar je toesturen (verzendkosten) of dat je het pakket zelf komt ophalen.
  4. Nadat je het pakket hebt besteld, ontvang je een mail van Miss Cupcake met daarin nog een vouchercode. Met deze vouchercode kun je je inschrijven voor de online workshop.
  5. Om je in te schrijven voor de online workshop ga je naar de pagina ‘Workshops‘. Klik op de button ‘OVERZICHT WORKSHOPS’.
  6. Kies een geschikte datum en schrijf jezelf in. Gebruik daarbij de vouchercode die je van Miss Cupcake hebt ontvangen. Daarmee kun je gratis aan de workshop deelnemen.

Geen vouchercode ontvangen?
Heb je geen mail met vouchercode van Miss Cupcake ontvangen? Kijk dan even in je SPAM. Staat de mail daar ook niet tussen? Neem dan even contact met Miss Cupcake op via het contactformulier.

Overige vragen
Zie voor alle overige vragen de pagina met veelgestelde vragen.