Veelgestelde vragen

Waar vind ik de handleidingen?

Nadat je betaald hebt, zie je een overzicht van je bestelling. Onderaan tref je de handleidingen voor het bakken en versieren van de boltaartjes. Ook ontvang je een bevestigingsmail van Miss Cupcake nadat je hebt betaald met daarin de handleidingen. Soms belanden de mailtjes van Miss Cupcake in de SPAM-folder. Kijk daarom ook even in de SPAM.

Kunnen jullie de handleidingen ook uitprinten en aan het pakket toevoegen?

Nee. De handleidingen worden alleen als digitale download (PDF) ter beschikking gesteld. Wel kun je de handleidingen zelf uitprinten als je dat makkelijk vindt.

Kan ik het pakket zelf ophalen?

Ja, dat is mogelijk. Tijdens het afrekenen kun je aangeven of je je bestelling wilt laten verzenden of komt afhalen. In de opmerkingen bij je bestelling kun je aangeven op welke dag en hoe laat je het pakket wilt afhalen. Miss Cupcake neemt dan even contact met je op om te laten weten of dit mogelijk is.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakket ontvang?

Miss Cupcake probeert bestellingen binnen 3 werkdagen te verzenden. Je ontvangt altijd een mail van Miss Cupcake zodra jouw pakket onderweg is met Track & Trace. Miss Cupcake verstuurt alle pakketten via PostNL.

Verkoopt Miss Cupcake ook glutenvrije pakketten

Ja. Miss Cupcake verkoopt ook glutenvrije pakketten. Wil jij een glutenvrij boltaartje maken? Geef dit dat even aan in het opmerkingen-veld onderaan het bestelformulier waarin je ook je adresgegevens achterlaat.

Hoe werkt een kortingsvoucher van Social Deal?

Heb je een kortingsvoucher aangeschaft via Social Deal en wil je deze inwisselen? Klik dan hier voor de uitleg.