Workshops

In samenwerking met Sjors sportief geeft Miss Cupcake voor het derde jaar op rij workshops taarten maken.

Kijk op de site: www.sjorssportief.nl en voer bij het zoeken in: ‘Miss Cupcake’. Dan krijg je alle workshops te zien die Miss Cupcake komend jaar geeft. Vul bij ‘Gemeente’ in “Nijmegen”. Iedereen kan zich inschrijven. Ook als je niet in Nijmegen woont.

De workshops vinden plaats in de gloednieuwe workshopruimte van Miss Cupcake in Wijchen (adres: Hoogmeer 1916, Wijchen). De workshopruimte zit aan de achterkant aan het plein.

Start inschrijvingen
De inschrijvingen voor de workshops van 2020 en 2021 in Wijchen (Sjors Sportief gemeente Nijmegen) starten op 25 september om 15.00u. Schrijf je snel in, want vol=vol.

Nieuw! Glutenvrij
Nieuw dit jaar zijn de workshops glutenvrije boltaartjes maken. Ook deze workshops worden gegeven via Sjors Sportief. Kijk voor deze glutenvrije workshops dus snel op: www.sjorssportief.nl/workshops-glutenvrij.

Corona
Vanwege Corona is het voor volwassenen helaas niet mogelijk om aanwezig te zijn bij de workshops. Brengen en halen kan tot aan de deur (er is voldoende gratis parkeergelegenheid). Houdt rekening met 1,5 meter afstand.

Mocht een workshop onverhoopt niet door kunnen gaan wegens aangescherpte overheidsmaatregelen in verband met Corona, dan zal er in overleg worden gekeken voor een nieuwe datum.

Tip

Wist je dat wanneer je in Wijchen woont je ook in de gemeente Nijmegen workshops kan volgen (en andersom). Je vult dan bij het kopje gemeente ‘Nijmegen’ in. Zo kun je dus altijd een geschikte datum en tijd vinden waarop je kunt deelnemen.

Ga snel naar Sjors Sportief om nu al de workshops van Miss Cupcake te bekijken voor 2020 en 2021!

Overige workshops

Wil jij ook een workshop volgen bij Miss Cupcake? Voor zowel vrijgezellenfeestjes, babyshowers, bedrijfsuitjes, vrienden/vriendinnen, enzovoorts geeft Miss Cupcake de leukste workshops. Dit kunnen verschillende thema’s zijn. In overleg bespreken we wat voor jullie leuk en van toepassing is! Laat Miss Cupcake weten wat jouw wensen zijn.

Spiksplinternieuwe workshopruimte!!

Sinds kort heeft Miss Cupcake een SUPERGAVE spiksplinternieuwe workshopruimte. ZO mooi! Om je vingers bij af te likken!!