Zichttermijn en herroeping

Wanneer je een product koopt via de website van Miss Cupcake, dan heb je recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dit betekent dat je de koopovereenkomst binnen 14 dagen na ontvangst kunt ontbinden. Je krijgt dan je geld van ons terug.

Modelformulier voor ontbinding

Wanneer je de overeenkomst binnen de bedenktijd wilt herroepen, dan kun je gebruik maken van het Europese Modelformulier voor ontbinding. Je bent hiertoe echter niet verplicht. Je mag ook een mailtje sturen naar: info@misscupcake.nl. Zorg dat je ons binnen 14 dagen na ontvangst op de hoogte stelt van jouw voornemen om de overeenkomst te ontbinden. Wil je de koop al ongedaan maken vóór dat je de bestelling hebt ontvangen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dat bespaart een hoop kosten en is beter voor het milieu.

Modelformulier voor herroeping

Retour zenden

Wil je de koop ongedaan maken? Zorg dan dat je dit binnen 14 dagen laat weten. Nadat je ons op de hoogte hebt gebracht, heb je 14 dagen de tijd om de producten aan ons terug te sturen. Dit kan aan het volgende adres:

Miss Cupcake
Wighenerhorst 105
6603 KH Wijchen

De kosten voor het terugsturen komen voor jouw eigen rekening en worden niet door Miss Cupcake vergoedt. De kosten voor het terugsturen van een pakketje dat niet door de brievenbus past tot max. 10kg bedragen € 6,95 via PostNL. Je bent niet verplicht om voor PostNL te kiezen. Je mag ook gebruik maken van een andere vervoerder.

Terugbetaling

Miss Cupcake betaalt het aankoopbedrag van de producten, die onder de zichttermijn worden teruggezonden, binnen 14 dagen na de ontbdinging terug. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd, zal het bedrag inclusief de eventuele verzendkosten naar de klant toe, worden terugbetaald. Indien een gedeelte van de bestelling wordt geretourneerd, betaalt Miss Cupcake slechts de factuurwaarde van de betreffende producten exclusief verzendkosten terug. Het terug te betalen bedrag wordt op dezelfde wijze terugbetaald als waarop jij aan Miss Cupcake hebt betaald. Miss Cupcake heeft het recht om een eventuele waardevermindering van de producten op het terug te betalen bedrag in mindering te brengen, indien je in de bedenktijd iets met het product hebt gedaan dat niet nodig is om het te kunnen beoordelen. Miss Cupcake mag wachten met terugbetalen totdat wij de producten retour hebben ontvangen, of totdat je een verzendbewijs aan ons hebt toegezonden waaruit blijkt dat de producten zijn geretourneerd.

Uitsluitingen

Sommige producten die Miss Cupcake op haar website verkoopt zijn uitgesloten van de bedenktijd. Het gaat dan bijvoorbeeld om producten die op maat zijn gemaakt of om producten die vanwege bederfelijkheid of hygiënische redenen niet voor de bedenktijd in aanmerking komen. We zullen je altijd duidelijk op een dergelijke uitsluiting wijzen voordat je een product bij Miss Cupcake bestelt. Daarnaast zijn reserveringen voor kinderfeestjes en workshops, alsmede de inschrijvingen voor workshops, uitgesloten van de bedenktijd.